Voedselintolerantie

Voedselintolerantie

Wie intolerant is voor bepaalde voedingsstoffen, heeft vaak last van allergische reacties zoals jeukende huiduitslag of eczeem. De symptomen zijn meestal minder extreem dan bij een voedselallergie. Toch zorgen ze vaak voor (langdurige) lichamelijke ongemakken en een lager geluksgevoel.

Heb je dus altijd al willen weten of jouw huidprobleem veroorzaakt wordt door een voedselintolerantie? Wij helpen je een antwoord te geven op deze vraag!

Hoe werkt dit dan?

Via een uitgebreid bloedonderzoek – uitgevoerd door een gespecialiseerd labo – gaan wij na welke antilichamen jouw bloed vertoont tegen verschillende voedingsmiddelen zoals groente, fruit, vis, vlees, zuivel, ei, granen of noten.

Gluten free cereals and legumes in bowls on white stone backgrou

Interesse of graag meer info over deze behandeling?

Wat mag je verwachten?

Wij nemen de testresultaten grondig onder de loep en bespreken deze uitvoerig met jou. Op basis van onze analyse stellen wij een op maat gemaakt voedingsplan op waarbij een of meerdere voedingsstoffen uit het dieet worden geschrapt. Op deze manier helpen wij het lichaam zich te zuiveren en weer te herstellen. Dat vraagt soms wat tijd en is sterk afhankelijk van persoon tot persoon.

Contacteer ons gerust en wij helpen je graag met persoonlijk advies.

Maak een afspraak bij Dr. Van den Winckel

Scroll to Top