TCA peelings (12 & 15%) en de Cosmo Peel 20%

TCA peelings (12 & 15%) en de Cosmo Peel 20%

Omdat wij een oplossing willen bieden voor alle huidtypes en specifieke huidproblemen, hebben wij peelings in verschillende sterktes, elk met hun eigen uitwerking en resultaten.

Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën, oppervlakkige acnelittekens of hyperpigmentatie? Of toch eerder van diepe rimpels of ernstige littekens? Dan bieden onze TCA Peelings en onze Cosmo Peel Forte de ideale uitkomst om je huid weer te laten stralen! Zonder twijfel de beste chemische peelings op het vlak van huidverbetering.

HuydClinic_1500w_422

Interesse of graag meer info over deze behandeling?

TCA Peelings (12% & 15%)

Hoe werkt dit?

Bij dit type van peeling wordt de stof trichloorazijnzuur (TCA) op de huid aangebracht. De bovenste huidlaag verdwijnt hierdoor en maakt plaats voor een nieuwe huidlaag. Afhankelijk van de huidaandoening, passen we een TCA Peeling van 12% of 15% toe.

Wat mag je verwachten?

De nieuwe huidlaag vertoont een gladdere en frissere huid en een verminderde pigmentatie. Ook oppervlakkige oneffenheden (fijne rimpels en lichte acnelittekens) zijn minder zichtbaar.

Cosmo Peel 20%

Hoe werkt dit?

De Cosmo Peel Forte van Dermaceutic is het neusje van de zalm op het vlak van chemische peelings. Deze intensieve peeling werkt op basis van een innovatieve formule: een optimale mix van 20% TCA, 10% glycolzuur en 10% phenol (pijnbestrijding). Deze ingrediënten exfoliëren de huid op diepgaande wijze. Als reactie hierop maakt de huid collageen en elastine aan.

Wat mag je verwachten?

Meer collageen betekent minder rimpels. De structuur van de huid wordt op die manier optimaal verbeterd. We kunnen hierdoor diepe rimpels en acnelittekens effectief wegwerken en zelfs de kaaklijn verstevigen.

Wil je graag weten met welke peeling we jou weer die frisse en jeugdige uitstraling kunnen geven? Maak dan snel een afspraak voor een grondige huidanalyse en bijhorend behandelplan. We adviseren je daarbij ook over de tijdelijke neveneffecten en de gepaste nabehandeling.

Scroll to Top