Rimpelbehandeling – fillers

Rimpelbehandeling – fillers

Situeren de rimpels in jouw gezicht zich vooral ter hoogte van je jukbeen en kaaklijn? Of heb je vooral last van diepe neuslipplooien (van neus naar mondhoek), lach- en marionetlijnen (van mondhoek naar kaaklijn) of rokerslijnen (verticale rimpels op de bovenlip)? Niets wat onze rimpelbehandeling met fillers niet kan verhelpen!

Hoe werkt dit dan?

Net zoals het injecteren van spierontspanners (voornamelijk geschikt voor strenge frons- en voorhoofdrimpels of kraaienpootjes), worden onze fillers of vulmiddelen geïnjecteerd in de vooraf aangeduide gezichtszones. Hiervoor werken wij uitsluitend met hoogkwalitatief hyaluronzuur.

HuydClinic_1500w_493

Interesse of graag meer info over deze behandeling?

Wat mag je verwachten?

Het doel van deze techniek is om de huid meer volume te geven, de rimpels op te vullen en/of de gezichtscontouren te versterken. Kortom: jouw gezicht een frisse uitstraling geven. Je ziet het resultaat meteen en dat gemiddeld 6 tot 18 maanden lang.

Benieuwd of onze rimpelbehandeling met fillers geschikt is voor jou? Neem contact op met Dr Luc Van den Winckel en wij laten jou opnieuw natuurlijk, fris en stralend voor de dag komen.

 

Scroll to Top