Plexr

Plexr

Denk je aan een ooglidcorrectie? Of wil je de overtollige huid in een andere zone (rond je oren of navel, in je hals, …) effectief aanpakken? Dat kan perfect met onze PlexR behandeling en daar komt geen operatie of plastische chirurgie aan te pas!

Hoe werkt dit dan?

PlexR (Soft surgery) is een uiterst veilige en innovatieve plasmatechniek voor verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollige huid. Tijdens de behandeling wordt de huid aangeraakt met gasmoleculen. Als reactie hierop trekken de elastische huidvezels direct samen: de behandelde huid verdampt en krimpt als het ware.

HuydClinic_1500w_520

Interesse of graag meer info over deze behandeling?

Wat mag je verwachten?

Dankzij PlexR kunnen wij verschillende probleemzones met precisie behandelen en gericht liften, met oog op het versterken van jouw natuurlijke jonge uitstraling. Het samentrekken van de huidvezels geeft een direct liftend én blijvend resultaat.

Wist je dat…

PlexR ook geschikt is voor het wegwerken van rimpels rond de ogen of mond en van goedaardige gezwellen zoals xanthelasma (een geelwitte vetophoping op en rondom de oogleden)?

Wil je weten of onze PlexR behandeling geschikt is voor jouw huidtype en -klachten? Neem contact op met Dr Van den Winckel voor persoonlijk advies.

Scroll to Top