Hydrafacial

Hydrafacial

Onze huid krijgt heel wat te verduren, zowel door externe als interne factoren. Te veel zon verhoogt de kans op pigmentvlekken of vroegtijdige huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes. Om nog maar te zwijgen van hormonale huidproblemen zoals zwarte puntjes, acne en vette huid. Ondervind je een of meerdere van deze huidproblemen? Dan is onze HydraFacial behandeling jouw redder in nood!

Hoe werkt dit dan?

HydraFacial werkt op basis van een krachtige serum- en een gepatenteerde Vortex™- technologie. De serums werken in op de huid waardoor dode huidcellen en andere onzuiverheden opgezogen worden door de tip van wat lijkt op een vochtige stofzuiger. Dit zorgt voor een grondige reiniging, peeling en extractie van de huid. Vervolgens wordt de huid gehydrateerd met een infusie van antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

HuydClinic_1500w_359

Interesse of graag meer info over deze behandeling?

Wat mag je verwachten?

STAP 1 : REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

STAP 2: EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

STAP 3: INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden m jouw glow te maximaliseren.

STAP 4 : led therapie

De LED-therapie verfijnt de huidstructuur, stimuleert collageen en heeft een ontstekingsremmende werking

Wist je dat…

We onze HydraFacial behandeling combineren met rood LED-lichttherapie om de huidstevigheid en -weerstand te verbeteren én om tekenen van huidveroudering te verminderen?

Scroll to Top